Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η μέρα σας θα έχει αρκετές ανατροπές και τα αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Φροντίστε να βρείτε κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα, να αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα και να δείτε καθαρά μπροστά σας.

Ταύρος

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τι θέλετε και κινηθείτε μετά…

Δίδυμοι

Ο οργανισμός σας στέλνει περίεργα μηνύματα που θα πρέπει να μην τα αψηφήσετε. Έχετε συσσωρευμένη κόπωση και άγχος και θα σας προκαλέσει κάποιας μορφής προβλήματα υγείας.

Καρκίνος

Ίσως έχετε κατασταλάξει για το τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσετε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, επενδύστε στην ενδυνάμωση της!

Λέων

Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας σήμερα, μια και θα κλιθείτε να παλέψετε με τις φοβίες σας, αναφορικά με τον συναισθηματικό σας δεσμό. Μην αναζητάτε απαντήσεις στον σύντροφό σας, γιατί εσείς αποτελείτε τον άγνωστο Χ σ αυτή την εξίσωση!

Παρθένος

Μην σας παίρνουν οι δυσκολίες από κάτω. Επιστεφθείτε τις ικανότητες σας και με αποφασιστικότητα αλλά και πλάνο κινηθείτε για να εκπληρώστε τους στόχους σας. Όλα είναι στο χέρι σας…

Ζυγός

Η δουλειά θα σας φέρει πολύ άγχος σήμερα και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και επινοητικοί για να τα βγάλετε πέρα. Εν ανάγκη ζητήστε την βοήθεια συνεργατών σας.

Σκορπιός

Θα πρέπει να προσφέρετε την στήριξη σας σήμερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης σήμερα. Εμψυχώστε τους και βοηθήστε τους να σταθούν στα πόδια τους.

Τοξότης

Η πνευματικότητα φαίνεται να αποτελεί το επίκεντρο της σκέψης σας κατά την σημερινή μέρα. Πάρτε όση απόσταση μπορείτε από τα τρέχοντα και ασήμαντα της ζωή σας και προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα

Αιγόκερως

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να αμειφθείτε καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνετε με την συμπεριφορά σας με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σας.

Υδροχόος

Κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας στο εργασιακό περιβάλλον την περίοδο αυτή και ίσως θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να μην πληγείτε από κακόβουλες ενέργειες.

Ιχθείς

Θα πρέπει να κάνετε κάποια πολύ σημαντικά βήματα σήμερα στον τομέα της καριέρας σας. Σας αναστατώνει το γεγονός ότι θα πρέπει να κινηθείτε για να εξελιχθείτε, να θυμόσαστε όμως ότι, ότι είναι στάσιμο είναι νεκρό…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being