Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι λέει στο thebest.gr ο Κώστας Μάρκου για το «σιγά τον εγκληματία»... τοξοβόλο

Τι λέει στο thebest.gr ο Κώστας Μάρκου γ...

Η δήλωση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει αίσθηση

Πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει μια αποστροφή του λόγου του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία αναπαράχθηκε από την «Ομάδα Αλήθειας» στο Twitter. Στο στιγμιότυπο των 35 δευτερολέπτων που παρουσιάστηκε, ο κ. Μάρκου ακούγεται να λέει τη φράση «σιγά τον εγκληματία», όταν ο βουλευτής της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης του ζητά να τοποθετηθεί για τη σύλληψη του «Τοξοβόλου του Συντάγματος».

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον κ. Μάρκου, ο οποίος για το θέμα του «Τοξοβόλου», ανέφερε ότι σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της Ασφάλειας, παρακολουθούσαν τον «Τοξοβόλο» επί μήνες και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το συλλάβουν προφανώς για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Μέχρι και γελοιογραφίες έγιναν για αυτό το θέμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Όσο για το απόσπασμα που προβλήθηκε από την συζήτηση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Μάρκου ανέφερε ότι προσπαθούσε να δώσει μια απάντηση στη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι αγωνίζεται όλη του τη ζωή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  

Την αποστροφή του λόγου του Κώστα Μάρκου σχολίασε στο Twitter ο Σάκης Ιωαννίδης γράφοντας: «Πηγαίνεις σε ένα πάνελ να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα και ακούς καθηγητή πανεπιστημίου και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να λέει για τον "τοξοβόλο" σιγά τον εγκληματία! Ε μετά από αυτό καταλαβαίνεις, άλλη μια φορά, την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο εγκληματία και την τρομοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι ο περίφημος «τοξοβόλος» του Συντάγματος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα τέλη Ιανουαρίου και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις