Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Έργο In-MedTouR όπου συμμετέχει & το Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Διεθνή Έκθεση ΙΜΤΜ 2020

Το Έργο In-MedTouR όπου συμμετέχει &...

Στις 11 και 12/2/2020 στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ

Το έργο In-MedTouR θα συμμετάσχει στην 26η Διεθνή Έκθεση IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market- Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ το χρονικό διάστημα 11 έως 12 Φεβρουαρίου 2020.

Το έργο In-MedTouR – «Innovative Medical Tourism Strategy», προϋπολογισμού 897.703,80€ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.  Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από την Ελληνική πλευρά, από τον  ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας-Επικεφαλής Εταίρος), το Υπουργείο Τουρισμού, το Πανεπιστήμιο Πάτρας– Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  και από την Ιταλική πλευρά από τον Δήμο Santa Cesarea Terme  καθώς και από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπρίντεζι.

Η Έκθεση IMTM αποτελεί ένα σπουδαίο διεθνές γεγονός και είναι η μεγαλύτερη ετήσια Έκθεση Τουρισμού του είδους της στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες της επίσημης ιστοσελίδας της Έκθεσης (https://www.imtm-telaviv.com) αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι 26.800 άτομα από όλο τον πλανήτη επισκέφτηκαν την έκθεση, 57 χώρες συμμετείχαν ως εκθέτες και παρευρέθηκαν  17.100 επαγγελματίες τουρισμού.

Το έργο In-MedTouR θα φιλοξενηθεί στο Περίπτερο 156 και ο στόχος της συμμετοχής είναι όχι μόνο η διάδοση της ιδέας του Τουρισμού Υγείας παγκοσμίως, αλλά πιο συγκεκριμένα η πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού αναφορικά με τους στόχους και τις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν άτομα εντός του περιπτέρου τα οποία θα παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες και θα απαντούν ερωτήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα και επιπλέον θα διανεμηθεί προωθητικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες. Η συμμετοχή του έργου στην έκθεση θα συμβάλλει επιπλέον στη δικτύωση με άλλους επαγγελματίες ή άλλα έργα τα οποία σχετίζονται με τον Τουρισμό Υγείας, δεδομένου ότι παρέχονται ειδικοί χώροι της έκθεσης για πραγματοποίηση συναντήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις