Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2020 στην Ελλάδα η νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2020 στην Ελλάδα ...

Ο τίτλος της είναι "Έμα" και πρωταγωνιστούν οι Μαριάνα Ντι Τζιρόλαμο και Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ

Άγρια και αλλόκοτη. Μια από τις πιο δυνατές ταινίες της χρονιάς. Έτσι χαρακτήρισε το Indiwire τη νέα κινηματογραφική δημιουργία του 43χρονου Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν (των φιλμ Νο, Jackie, Νερούδα). Ο τίτλος του καινούριου φιλμ του Πάμπλο Λαραΐν είναι «Έμα» και συμμετείχε στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας καθώς και στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

O γνωστός και βραβευμένος σκηνοθέτης αφήνει κατά μέρος τις προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας, και επιστρέφοντας στη γενέτειρα του Χιλή, δημιουργεί μια «εμπρηστική» δραματική ταινία για την τέχνη, την επιθυμία, την εγκατάλειψη και την οικογένεια.

Σύνοψη

Μετά από ένα τραυματικό γεγονός που θα συγκλονίσει την οικογενειακή της ζωή, η Έμα, μια νεαρή γυναίκα που ζει μέσα από τον χορό, προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο για να το καταφέρει.

Η ταινία «Έμα» με την Μαριάνα Ντι Τζιρόλαμο και τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ των «Ημερολογίων Μοτοσυκλέτας» και της «Κακής Εκπαίδευσης», θα παιχθεί από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Weird Wave.

Το φιλμ ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture