Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξημένη επιτήρηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας λόγω "μπουκαδόρου"

Αυξημένη επιτήρηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ τ...

Σε επιφυλακή οι Αρχές

Σε «πονοκέφαλο» για την τοπική Αστυνομία έχει εξελιχθεί όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ ο διαρρήκτης που τις τελευταίες ημέρες, ή καλύτερα νύχτες, έχει βάλει στο στόχαστρό του πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Πάτρα.

Τα επανειλημμένα περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έχουν προβληματίσει τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία και από τα βίντεο, αναζητούν τον δράστη.

Οι διαρρήξεις στα πρακτορεία έχουν σημάνει, στην κυριολεξία, συναγερμό στην αστυνομία η οποία λαμβάνει αυξημένα μέτρα επιτήρησης σε πιθανούς ανάλογους στόχους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες κατά τις βραδινές ώρες οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων είναι επαυξημένες και οι οδηγίες πως όσους περιπολούν στην Πάτρα είναι συγκεκριμένες.

Στους συνηθισμένους στόχους που φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή, έχουν προστεθεί εσχάτως και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Οι αστυνομικοί καλούνται να δείχνουν προσοχή σε πρακτορεία σε σημεία που θεωρούνται από τις Αρχές πιο «εύκολοι» στόχοι για τον επίδοξο δράστη.

Φυσικά είναι κατανοητό ότι ο μεγάλος αριθμός τους στην πόλη των Πατρών δεν επιτρέπει την συνεχή και στενή παρακολούθηση όλων. Στόχος όμως των επιτελών είναι να περάσει με μέσω των συχνών περιπολιών το μήνυμα της αυξημένης επιτηρήσεις ώστε να αποτραπούν νέα περιστατικά.

Την ίδια ώρα τρέχουν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δράστη με τον κλοιό να σφίγγει γύρω του καθώς εκτιμάται ότι τα υπάρχοντα στοιχεία μπορούν να δείξουν τον δρόμο της ταυτοποίησής του.

ΔΕΙΤΕ τα ΡΕΠΟΡΤΑΖ των συμβάντων των προηγούμενων ημερών:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις