Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών η Μάγδα Μπακουλοπούλου

Φωτογραφία από  facebook

Φωτογραφία από facebook

Μητέρας ενός 5χρονου παιδιού

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών η Μαγδαληνή (Μάγδα) Μπακουλοπούλου, σύζυγος του Γιώργου Λευτεριώτη και μητέρα ενός αγοριού μόλις 5 ετών. H γυναίκα υπέστη ανακοπή σύμφωνα με πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών η 41χρονη κατέληξε. Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος και αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για την οικογένειά της. Η εκλιπούσα καταγόταν από το Πουρνάρι Αχαϊας αλλά διέμενε για χρόνια στην Πάτρα.

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι Πατρών και θα ταφεί στον τόπο καταγωγής της. Το 2017 είχε χάσει αιφνιδίως σε ηλικία 62 ετών τον πατέρα της, Γεώργιο Μπακουλόπουλο, έναν από τους γνωστούς και μεγάλους παραγωγούς κρασιού και τσίπουρου στη Δυτική Αχαΐα. 

 

Σπαρακτικά είμαι τα μηνύματα φίλων της στο facebook οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο αναπάντεχασ. Μάλιστα φίλη της ειναι συγκλονισμένη μια και όπως αναφέρει είχαν κανονίσει σήμερα να πιουν καφέ, αλλά....

 

Βιάστηκες πολύ ρε φίλεναδα.... Magda
Με ποιον θα οργανώνουμε τώρα τo reunion...που τόσο περίμενες....
Έφυγες και αφήνεις μεγάλο κενό..

 

Βιάστηκε πολύ δεν προλάβαμε να πιούμε εκείνο το καφέ εμείς οι τρεις φίλες που όλο το λέγαμε. ....αλλα τελικά δεν προλάβαμε. Κρίμα κρίμα κρίμα Καλό παράδεισο φίλη μου.

 

Βιάστηκε  πάρα πολύ...χθες το πρωί την είδα στο Νηπιαγωγείο και κανονίσαμε να πάμε σήμερα για καφέ....εντάξει δεν γίνεται...δεν μπορώ να το πιστέψω...

 

Πόσο άδικη η ζωή ...Α βρε Μαγδουλα το reunion που ήθελες..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις