Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ίσως να είναι μια καλή μέρα να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την γυμναστική σήμερα, μια και έχετε συσσωρευμένη ενέργεια που πρέπει να την διοχετεύσετε κάπου.  

Ταύρος

Η καριέρα σας δεν μπορεί πια να σας δώσει αυτό που έχετε ανάγκη και αισθάνεστε να πνίγεστε. Προχωρήστε σε αλλαγές όσο πιο γρήγορα μπορείτε και δεν θα χάσετε.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας, αντί να το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία.

Καρκίνος

Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα και σας κατευθύνει να μείνετε μακριά από τα πολύβουα πλήθη. Μην αναζητάτε λογικές εξηγήσεις και ερμηνείες. Απλά ακούστε αυτό που σας λέει και θα σας βγει σε καλό.

Λέων           

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή…                              

Παρθένος

Προσοχή στο πορτοφόλι σας σήμερα! Έχετε την προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μην θέστε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.

Ζυγός

Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Σκορπιός

Υπάρχει το ενδεχόμενο εντάσεων, είτε στο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Με μια αυταρχική συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε μεγαλύτερη αντίδραση.

Τοξότης

Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, σαν να έρχεστε σε άμεση επαφή με μια ανώτερη πηγή γνώσης. Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για την χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Θα υπάρχει μια καλή ισορροπία σήμερα μεταξύ των αναγκών και των κεκτημένων σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα για να καλύψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ίσως η μέρα να σας φέρει ένα έκτακτο έσοδο.

Υδροχόος

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά σας. Θεωρείτε ότι είστε πιστοί στις στοχεύσεις σας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους.

Ιχθείς

Όσο και αν προσπαθείτε να είστε παντού καλοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε εσείς και να είστε εσείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being