Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπάνε καρδιές για τον 28χρονο Γιάννη Κραβαριώτη - Τη Δευτέρα η κηδεία του

Σπάνε καρδιές για τον 28χρονο Γιάννη Κρα...

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του

Τα μηνύματα των φίλων του 28χρονου Γιάννη Κραβαριώτη σπάνε καρδιές. Ο νεαρός τραυματίστηκε σε τροχαίο που  σημειώθηκε στην Πατρών - Τριπόλεως (111) το απόγευμα του Σαββάτου.  Ο 28χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. H κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Χρυσοπηγής (Σπονδιάνα) Αχαϊας. Τραγικές ώρες για τους γονείς του , Γιάννη και Μαρία και για τα αδέλφια του.

 

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του στο facebook

 

Σε ζήλεψε ο θεός ματάκια μου και σε πήρε από κοντά μας !! Ήξερε τι άγγελος ήσουν ..... Καλό ταξίδι γατοπαρδε μας (γιατί εμείς έτσι σε ξέραμε ) να μας προσέχεις εκεί ψηλά ....

Καλό παράδεισο ρε φίλε κρίμα.....

Ήτανε σαββατοβραδο στις μια του Φλεβάρη όταν εθελησε ο θεός κοντά του να σε πάρει. Φίλε Γιάννη και αδερφέ. Καλο σου ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Γιαννακο μου καλό ταξίδι καλο παράδεισο

αντρα μου μας εφυγες και εσυ νωρις......

Πώς έγινε το τροχαίο - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην 111 με θύμα τον Γιάννη Κραβαριώτη 28 ετών έχει ως εξής:


Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών - Τριπόλεως.

Ειδικότερα, ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός,  συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος αλλοδαπός, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 28χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ ο 25χρονος αλλοδαπός, καθώς και ένας συνεπιβάτης του τρίτου οχήματος, διακομίσθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ τραυματισμένοι, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου ενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Θρήνος για τον 28χρονο Γιάννη Κραβαριώτη - Θύμα τροχαίου στην "111"

 
 
 

Τροχαίο στο Βασιλικό Αχαΐας με τραυματία- Γέμισε ο δρόμος καφάσια- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις