Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβάλλεται και στην Πάτρα το "The Gentlemen" του Γκάι Ρίτσι

Προβάλλεται και στην Πάτρα το "The ...

Πρωταγωνιστούν Μάθιου Μακόναχι και Κόλιν Φάρελ

Ο 51χρονος σκηνοθέτης από το Ηνωμένο Βασίλειο Γκάι Ρίτσι επέστρεψε με μία καινούρια ταινία που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται με επιτυχία στο εξωτερικό και που από την Πέμπτη 30/1/2020 παίζεται και στη χώρα μας, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare. Ο λόγος για το «The Gentlemen» όπου πρωταγωνιστεί ένα σούπερ καστ ηθοποιών με επικεφαλής τον τιμημένο με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχι.

Το φιλμ σε 5 μέρες προβολής στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 13 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις ενώ στον υπόλοιπο κόσμο έχει κάνει εισπράξεις 22,5 εκατομμυρίων.

Ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι που για ένα διάστημα ήταν παντρεμένος και με την ποπ σταρ Μαντόνα, μας έχει χαρίσει απολαυστικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη ήδη από την πρώτη του ταινία, τις ''Δύο Καπνισμένες Κάνες''.

Το μοναδικό του μαύρο χιούμορ, οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι, οι μνημειώδεις ατάκες και οι ασύλληπτες σκηνές δράσης του κάνουν εμφάνιση σε όλη του τη φιλμογραφία.

Από την ''Αρπαχτή'', το ''Revolver'' και το ''RocknRolla'' έως τις δύο ταινίες ''Σέρλοκ Χολμς'' και το ''Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.'' με τους Άρμι Χάμερ, Αλίσια Βικάντερ και Χένρι Καβίλ, ο Ρίτσι είναι ένας σκηνοθέτης που έχει αφήσει το στίγμα του.

Οι συνεργασίες του είναι με πολύ δημοφιλείς ηθοποιούς από όλο το φάσμα: Βίνι Τζόουνς, Τζέισον Στέιθαμ, Μπραντ Πιτ, Μπενίτσιο ντελ Τόρο, Ντένις Φαρίνα, Ρέι Λιότα, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τομ Γουίλκινσον, Τομ Χάρντι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Και Τζουντ Λο, είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Στο «The Gentlemen», ο σκηνοθέτης πλαισιώνει την ταινία του με ένα εξίσου εντυπωσιακό καστ με φοβερές ερμηνείες.

Η ταινία «The Gentlemen» διανέμεται από την εταιρεία ODEON.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών ονόματι Μίκι Πίρσον (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την άκρως επικερδή αυτοκρατορία του στο Λονδίνο και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του. Σκηνοθετεί ο Γκάι Ρίτσι και πρωταγωνιστεί ένα all-star cast, μεταξύ των οποίων και οι Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ, Mισέλ Ντόκερι, Τζέρεμι Στρονγκ, Χένρι Γκόλντινγκ και Χιου Γκραντ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture