Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος! Έχασε 55 κιλά και έγινε αντιπρόσωπος αυτοκινήτων

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος! Έχασε 5...

Το βράδυ της Δευτέρας έγιναν τα εγκαίνια της αντιπροσωπείας που διευθύνει

Ο Πάνος Καμμένος τα αλλάζει όλα στη ζωή του. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και να τραβήξει άλλον δρόμο. Η αρχή έγινε με την αλλαγή στο βάρος του. Ο πρώην Υπουργός Άμυνας κατάφερε να χάσει 55 κιλά, από το 2016 μέχρι σήμερα και μετά από επέμβαση στο στομάχι. Ο Πάνος Καμμένος έχει αλλάξει και το στιλ του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Πέρα όμως από την εμφάνισή του ο κ. Καμμένος αποφάσισε να ανοίξει και νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή και να επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείρηση, της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας, στην Καλλιθέα, επί της Λεωφόρου Συγγρού, μια νέα εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατία", θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η αντιπροσωπεία ήταν μέχρι πρότινος τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ, ενώ όπως γράφει η πρόσκληση, "το αυτοκίνητο επέστρεψε σπίτι του".

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων τις δεκαετίες του '60 και του '70 με τον πρώην υπουργό να διατηρεί μάλιστα την επωνυμία του πατέρα του "Η. Καμμένος ΑΕ".

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση, καθώς ο Πάνος Καμμένος με τους γιους του άνοιξε πριν από τις εκλογές του καλοκαιριού ένα εξωτικό μπαρ στη Βουλιαγμένη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight