Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απειλούσαν για μήνες τη ζωή Πατρινού δικηγόρου και τον εκβίαζαν! Ζητούσαν χρήματα

Απειλούσαν για μήνες τη ζωή Πατρινού δικ...

Πώς συνελήφθη ο εκβιαστής

Για εκβίαση συνελήφθη ένας 24χρονος στην Πάτρα.

Ο εκβιαστής απαιτούσε με απειλές κατά της ζωής ενός άνδρα και της οικογένειάς του, αλλά και  με απειλές πρόκλησης βλάβης στο γραφείο του θύματος, να του καταβάλει χρηματικό ποσό. 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εκβίαση και αντίσταση.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Αύγουστο του έτους 2019 έως σήμερα εκβίαζε τον άνδρα, με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του, αλλά και με απειλές πρόκλησης βλάβης στην επιχείρηση του θύματος, απαιτώντας να του καταβάλει χρηματικό ποσό.

Πριν από πέντε ημέρες, ο 24χρονος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και απαίτησε εκβιαστικά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ, προκειμένου να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του, ενώ παράλληλα απειλούσαν τον παθόντα ακόμα δύο συνεργοί του δράστη, που τον καλούσαν από διαφορετικές τηλεφωνικές συνδέσεις. 

Το θύμα και ο δράστης συναντήθηκαν, χθες το μεσημέρι, σε καφετέρια στην Πάτρα, όπου ο τελευταίος παρέλαβε από τον παθόντα, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Αμέσως μετά την συναλλαγή, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που επιτηρούσαν τον χώρο, συνέλαβαν τον 24χρονο, ο οποίος προέβαλλε αντίσταση, απωθώντας τους αστυνομικούς με τα άκρα του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατάσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις