Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Κλείδωσε" η συμμετοχή της Στεφανίας Λυμπεράκη στη Eurovision!

"Κλείδωσε" η συμμετοχή της Στε...

Όλες οι λεπτομέρειες

H ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, θα είναι τελικά η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», το θέμα του τραγουδιού θα έχει να κάνει με τις υπερδυνάμεις που έχουν σήμερα τα κορίτσια/supergirls προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή και -φυσικά- θα είναι σε χαρούμενο, χορευτικό ρυθμό.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία είναι μόλις 17 ετών και σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ.

Η ίδια εκπροσώπησε την Ολλανδία στην «Junior Eurovision», κατακτώντας την όγδοη θέση. Λίγους μήνες πριν είχε πάρει μέρος και στο «The Voice Kids», ενώ συμμετείχε και στην πιο δημοφιλή παιδική χορωδία της Ολλανδίας.

Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Ωστόσο, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για να δοθεί το πράσινο φως στη νεαρή τραγουδίστρια. Όπως ειπώθηκε, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight