Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε γιατί δεν παντρ...

Τι είπε σε συνέντευξή της

Για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτά μίλησε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη που βρέθηκε ως καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ. Όπως είπε η ίδια, δεν της έγινε ποτέ πρόταση γάμου.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης. Δε θα μπορούσα κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα, ή να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου. Πρόταση γάμου δεν μου έκαναν ποτέ. Ίσως και να έλεγα ναι. Δεν είναι κάτι που είχα επιδιώξει ο γάμος. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ήθελαν να βάλουν το νυφικό.

Το μεγάλο δράμα μου και η ευτυχία μου, ήταν πως οι γονείς μου είχαν τον τέλειο γάμο. Ήταν τόσο ερωτευμένοι που πέθαναν με έναν μήνα διαφορά. Ο πατέρας μου πέθανε το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε στο κρεβάτι της μαμάς» τόνισε η Τζόυς Ευείδη.

. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», στη μικρή οθόνη, και αποκαλύπτει την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight