Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα και στην Πάτρα του φιλμ τρόμου «Η Γκουβερνάντα - The Turning»

Πρεμιέρα και στην Πάτρα του φιλμ τρόμου ...

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στα Odeon Veso Mare

Από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης ταινίας τρόμου «The Conjuring – Το Κάλεσμα» και από τους παραγωγούς του «Το Αυτό», το κλασικό μυθιστόρημα «Το Στρίψιμο της Βίδας» του Χένρι Τζέιμς μετατρέπεται σε μια μοντέρνα διασκευή από τη Φλόρια Σιγκισμόντι -  Floria Sigismondi (The Runaways, The Handmaid's Tale).

Στην ταινία με τίτλο «Η Γκουβερνάντα - The Turning» που βγαίνει την Πέμπτη 23/1/2020 στη χώρα μας και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, πρωταγωνιστεί ένα καστ νέων και ανερχόμενων ταλέντων μεταξύ των οποίων οι Μακένζι Ντέιβις (Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο), Φιν Γούλφχαρντ (Stranger Things) και Μπρόυκλιν Πρινς (The Florida Project).

Η ταινία διανέμεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την ODEON.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Για πάνω από 100 χρόνια, μια άκρως στοιχειωμένη ιστορία έχει επικρατήσει για να τρομάζει τα πλήθη. Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα «Το Στρίψιμο της Βίδας» του Χένρι Τζέιμς, «Η Γκουβερνάντα» μας πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες κτήμα στην εξοχή της περιοχής Μέιν, όπου η Κέιτ (Μακένζι Ντέιβις) – που μόλις έχει ξεκινήσει να δουλεύει ως νταντά – πρέπει να φροντίσει δύο ψυχικά διαταραγμένα ορφανά, την Φλόρα (Μπρούκλιν Πρινς) και τον Μάιλς (Φιν Γούλφχαρντ). Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι το μέρος αλλά και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture