Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας που την δάγκωσε πίτμπουλ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της νεκρής γυναίκα...

Η 69χρονη έφερε βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Πήλιο από την είδηση της γυναίκας που έπεσε νεκρή στο σπίτι της και στη συνέχεια το πίτμπουλ της οικογένειας "τη δάγκωσε στο λαιμό", όπως αποκαλύπτει ο σύζυγος της 69χρονης.

Όλα έγιναν στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (18.1.2020) στο Πήλιο, όταν η 69χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το newsit, φαίνεται ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, και έχασε τις αισθήσεις της στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που ο σύζυγός της απουσίαζε. Μόλις επέστρεψε, εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο τους, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της.

Όπως αποκαλύπτει ο σύζυγος, ο σκύλος – ο οποίος την αγαπούσε – κάποια στιγμή δάγκωσε την ήδη νεκρή γυναίκα στο λαιμό. “Ο σκύλος ήθελε να τη γλείψει, ξαφνικά, όμως, όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις τρόμαξε, με αποτέλεσμα να δαγκώσει και τους δυο μας”, επισημαίνει ο άνδρας.

Ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Η 69χρονη έφερε βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό και αίματα σε πολλά σημεία του κορμιού της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις