Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tην Τετάρτη στην Πάτρα οι κηδείες των δύο καθηγητών που σκοτώθηκαν στην Πατρών - Πύργου

Tην Τετάρτη στην Πάτρα οι κηδείες των δύ...

Νέα τραγωδία στην 'Άσφαλτο

Άλλη μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων το μεσημέρι της Δευτέρας με δύο ακόμα νεκρούς στην άσφαλτο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο 51 ετών, φυσικό και τον Νίκο Ρόδη του Ροδιάνθη 57 ετών μαθηματικός. Το όχημα που ήταν μέσα έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο.

Η κηδεία του Δημήτρη Βασιλακόπουλου θα γίνει  στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών. Επί 15 χρόνια ανήκε στο μόνιμο προσωπικό του σχολείου των Λεχαινών.

Ο Νίκος Ρ. Ρόδης με καταγωγή και αυτός από το Λεχούρι όπως και ο Δ. Βασιλακόπουλος ζούσε στην Πάτρα και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο. Ηταν καθηγητής στο ΓΕΛ Λεχαινών εδώ και 7 χρόνια. Στο ίδιο σχολείο δίδασκε και ο Δ. Βασιλακόπουλος

Η κηδεία του Νίκου Ρόδη 57 ετών θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις  2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας. 

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος

Ο Νίκος Ρόδης

Ο θρήνος σκέπασε μέσα σε λίγα λεπτά και το Λεχούρι Καλαβρύτων από όπου κατάγονταν ο Δημήτριος Βασιλακόπουλος και ο Νικόλαος Ροδης. Αγαπούσαν το χωριό τους και συχνά πυκνά το επισκέπτονταν. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροτομή στα πτώματα των δυο ανδρών.

 
 Τα σχολεία στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης σήμερα θα παραμείνουν  κλειστά σε ένδειξη πένθους για τους δυο καθηγητές.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αναπάντεχο και άδικο θάνατο των καθηγητών Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νικόλαου Ρόδη και συλλυπείται θερμά τις οικογένειες και τους οικείους τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το
μεσημέρι, στα Καμίνια Αχαΐας. Ειδικότερα, αυτοκίνητο οδηγούμενο από 51χρονο ημεδαπό, με συνοδηγό 57χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτες μια 49χρονη και έναν 62χρονο, κινούμενο
επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Πύργου, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και κατέληξε σε παράπλευρο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο 51χρονος και ο 57χρονος. Η 49χρονη και ο 62χρονος τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις