Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο ΓΕΛ Λεχαινών για τους δύο νεκρούς καθηγητές στην Πατρών - Πύργου

Θρήνος στο ΓΕΛ Λεχαινών για τους δύο νεκ...

Τι λένε οι συνάδελφοί τους και οι μαθητές τους

Το τελευταίο τους μάθημα, έμελλε να κάνουν την περασμένη Δευτέρα στο Γενικό Λύκειο των Λεχαινών,ο καθηγητής μαθηματικών Νίκος Ρόδης, 57 ετών, και ο καθηγητής Φυσικής Δημήτρης Βασιλακόπουλος, 50 ετών, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, καθώς επέστρεφαν στην Πάτρα, όπου και έμεναν.

Οι δύο καθηγητές ανήκαν στο μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό του Γενικού Λυκείου Λεχαινών που σήμερα πενθεί όπως και όλη η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου. Μάλιστα, σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Κυλλήνης – Ανδραβίδας έμειναν κλειστά σε ένδειξη πένθους για τους δύο νεκρούς καθηγητές.

Θρηνούν καθηγητές και μαθητές του ΓΕΛ Λεχαινών

Κλειστό θα παραμείνει και την Τετάρτη το ΓΕΛ Λεχαινών, ώστε καθηγητές και μαθητές να παραστούν στις κηδείες των δύο καθηγητών που θα γίνουν στην Πάτρα.

Σε ανακοίνωση του Σχολείου για το τραγικό συμβάν αναφέρονται τα εξής: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Λεχαινών και όλοι οι μαθητές μας θρηνούμε σήμερα την τραγική απώλεια δύο εκλεκτών συναδέλφων και παιδαγωγών που υπηρέτησαν στο Σχολείο μας και τη Δημόσια Εκπαίδευση επί σειρά ετών με το υψηλό επιστημονικό και ηθικό τους κύρος. Το κενό που μας αφήνετε είναι μεγάλο και ο πόνος ανείπωτος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους. Αιωνία σας η μνήμη, αγαπητοί μας Συνάδελφοι.»

Η διευθύντρια του ΓΕΛ Λεχαινών κ. Σπυροπούλου Παναγιώτα συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου των δύο καθηγητών δήλωσε στην «Πατρίς»:  «Θλίψη και μόνο θλίψη. Το ΓΕΛ Λεχαινών σήμερα πενθεί. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές είμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό δύο εξαίρετων ανθρώπων, δύο εξαιρετικών εκπαιδευτικών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους».

Ο καθηγητής  Ανδρέας Μίγκος δήλωσε: «Πληροφορήθηκα τον άδικο θάνατο δύο υπέροχων ανθρώπων, θύματα της οδού καρμανιόλα. Γνώριζα και τον Δημήτρη και τον Νίκο. Εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήριά  στις οικογένειές τους»

Κλείνει η Πατρών - Πύργου για τους νεκρούς εκπαιδευτικούς

Μετά και το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο με την απώλεια των δυο εκπαιδευτικών από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, αποφάσισε σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, αλλά και αγανάκτησης για τις παλινωδίες, σχετικά με τη κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, να προβεί σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών, το πρωί της Τετάρτης (15/1/2020) από τις 11:00 έως τις 11:30.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν. Καλούνται όλοι οι Συνδημότες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη διαμαρτυρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις