Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποχαιρετούν με ένα βίντεο τον Δ. Βασιλακόπουλο - Τα μηνύματα για τους δύο καθηγητές

Πάτρα: Αποχαιρετούν με ένα βίντεο τον Δ....

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό των δύο καθηγητών

Θρήνο σε Πάτρα, Αχαΐα και Ηλεία έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός των καθηγητών  Δημήτρη Βασιλακόπουλο 51 ετών, φυσικό και τον Νίκο Ρόδη του Ροδιάνθη 57 ετών μαθηματικός, στο τροχαίο στην ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στα Καμίνια. Ο Ανδρέας Ξένος τον αποχαιρετά με ένα μελωδικό βίντεο στο facebook όπου παίζουν μαζί μουσική.

Καλό ταξιδι Δημητράκη μας , του γράφει

 

Στο συλληπητήριο μήνυμά της η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγωνστοπούλου αναφέρει:

 

Η απώλεια των δύο άτυχων εκπαιδευτικών που έχασαν τη ζωή τους χθες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, αναδεικνύει με τραγικό τρόπο αφενός την επικινδυνότητα του δρόμου και την ανάγκη για την άμεση πλέον κατασκευή του, αφετέρου την ταλαιπωρία και το ρίσκο εκατοντάδων εκπαιδευτικών που αναγκάζονται καθημερινά να διανύουν χιλιόμετρα στους πιο επικίνδυνους δρόμους προκειμένου να φτάσουν ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σχολεία της χώρας.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων. Με την ευχή και την αμέριστη προσπάθειά μας για την άμεση βελτίωση και κατασκευή του συγκεκριμένου εθνικού δικτύου που έχει κοστίσει μέχρι τώρα πολλές ανθρώπινες ζωές.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου:

"Βαθιά θλίψη για δυο σπουδαίους Καλαβρυτινούς.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια των δυο Καθηγητών στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων.

Το Λεχούρι Καλαβρύτων, η Πάτρα και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνούν για την ξαφνική και άδικη απώλεια του Καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Βασιλακόπουλου και του Καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Ρόδη.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους.

Κάθε τέτοιο τραγικό δυστύχημα επικαιροποιεί με τον χειρότερο τρόπο την απαίτησή μας να μην καθυστερήσει άλλο η κατασκευή της Πατρών – Πύργου. Όλοι κρίνονται στο μέτρο που τους αφορά".

 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αναπάντεχο και άδικο θάνατο των καθηγητών Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νικόλαου Ρόδη και συλλυπείται θερμά τις οικογένειες και τους οικείους τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις