Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οριστικό: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των γιων του Ινδαρέ στην κατάληψη - "Αναμενόμενο" λέει ο πατρινός σκηνοθέτης

Οριστικό: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των γ...

Η αστυνομία θα διενεργήσει και εργαστηριακές εξετάσεις στα αντικείμενα που βρέθηκαν στα υπό κατάληψη κτίρια στο Κουκάκι

Χωρίς να βρεθούν αποτυπώματα των γιων του Δημήτρη Ινδαρέ ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ευρημάτων από τις τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, πάντως, σπεύδει να επισημάνει ότι τα ευρήματα ήταν πολύ λίγα σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό των καταληψιών.

Μιλώντας, πάντως, στο OPEN TV ο Δημήτρης Ινδαρές τόνισε ότι για τον ίδιο και την οικογένειά του η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάνου Μπανασάκη για το OPEN, από τον εργαστηριακό έλεγχο προκύπτει ότι τα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στις οδούς Ματρώζου, Παναιτωλίου και Αρβάλης βρέθηκε αριθμός αποτυπωμάτων, τον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της κρίνει πως δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα σε αυτές.

Στην ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα θεωρούν πως οι καταληψίες φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, κάτι που επισημαίνεται και στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

 «Για μας δεν υπήρχε αναμονή οποιουδήποτε στοιχείου, οποιασδήποτε επιβεβαίωσης, ότι τα παιδιά δεν ήταν δίπλα. Δεν ήταν δίπλα τα παιδιά. Το ξέρουν όλοι οι γείτονες και δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη λογική. Δηλαδή να παρακολουθούμε και να αγωνιούμε ακόμη και να δεχόμαστε συγχαρητήρια, γιατί έγινε και αυτό, ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας αποκλειστικά στο Open TV ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα ευρήματα βάσει της εξέτασης των αποτυπωμάτων από τις τρεις καταλήψεις είναι «φτωχά». Συγκεκριμένα, στη Ματρόζου βρέθηκαν «μόνο τρία δακτυλικά αποτυπώματα» πάνω σε πειστήρια. Στο διώροφο κτίριο της Ματρόζου βρέθηκαν «μόνο τέσσερα αποτυπώματα». Στην Παναιτωλίου και στην Αρβάλης βρέθηκαν έξι αποτυπώματα, αλλά κανένα πάνω σε πειστήριο.

 «Τα παιδιά δεν ήταν δίπλα και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτό τον παραλογισμό. Από την αρχή ήμασταν σαφείς ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν σοβαρά και υποστηρίζουν τους θεσμούς», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ινδαρές.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις