Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξανά ως "Κακά Αγόρια" οι Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς - Από 16/1/2020 στις κινηματογραφικές οθόνες

Ξανά ως "Κακά Αγόρια" οι Γουίλ...

Το "Bad Boys for Life" βγαίνει σε διανομή της Feelgood

Aπό την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 θα αρχίσει να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες (το αναμένουμε και στην Πάτρα) το φιλμ «Bad Boys for life» και αν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος είναι γιατί πρόκειται για την 3η ταινία του franchise «Τα Κακά Παιδιά» ξανά με τους ίδιους πρωταγωνιστές, τον 51χρονο Γουίλ Σμιθ και τον 54χρονο Μάρτιν Λόρενς.

Πάνω που ο ντετέκτιβ Marcus (Martin Lawrence) αρχίζει να αποσύρεται από την ενεργό δράση και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, εμφανίζεται μία θανάσιμη απειλή στη ζωή του συναδέλφου του Mike Lowery (στο ρόλο ο σούπερ σταρ Will Smith).

Ο Marcus πρέπει να βοηθήσει, άλλωστε, ο Mike είναι κι αυτός οικογένεια. Η άκρως επικίνδυνη καινούρια αποστολή είναι υπόθεση και των δύο.

Το αχτύπητο δίδυμο των Will Smith (Men in Black) και Martin Lawrence (Martin, Μπάτσος διαμάντι, Μην Πυροβολείτε τη γιαγιά) επιστρέφει στους αγαπημένους ρόλους των ντετέκτιβ Mike Lowery και  Marcus Burnett με μία καταιγιστική περιπέτεια που ανανεώνει τη δημοφιλή σειρά των Κακών Παιδιών της αστυνομίας του Μαϊάμι.

H ταινία που χαρακτηρίζεται μία κωμική αστυνομική περιπέτεια βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ. Παίζουν ακόμα οι Τσάρλς Μέλτον, Βανέσα Χάντζενς, Αλεξάντερ Λούντβιχ, ο Τζο Παντολιάνο και η Πάολα Νούνιες. Σκηνοθέτες της νέας ταινίας είναι οι Bilall Fallah, Adil El Arbi και παραγωγοί είναι ο: Γουίλ Σμιθ, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ που ήταν και στα 2 προηγούμενα φιλμ και ο Νταγκ Μπέλγκράντ.

Στην Ελλάδα βγαίνει στους κινηματογράφους το «Bad Boys for life» σε διανομή από τη Feelgood. Σκηνοθέτης των 2 πρώτων και πολύ επιτυχημένων φιλμ που είχαν βγει το 1995 και το 2003, με εισπράξεις άνω των 415 εκατ. δολαρίων, ήταν ο Μάικλ Μπέι.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture