Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τώρα! Εισβολή της Αστυνομίας στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι

Τώρα! Εισβολή της Αστυνομίας στην κατάλη...

Στο κτίριο βρίσκονται αντιεξουσιαστές

Συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα η προσπάθεια των αστυνομικών να ανοίξουν με τροχό την είσοδο του κτιρίου της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι όπου έγινε ανακατάληψη μετά το μεσημέρι από αντιεξουσιαστές, Οι καταληψίες πετούν τσιμεντόλιθους, ξύλα και μπογιές εναντίον των αστυνομικών που προστατεύονται με τις ασπίδες ενώ χρησιμοποιούν ειδικά λέιζερ για να τυφλώνουν τους νεαρούς προκειμένου να μην μπορούν να πετούν αντικείμενα.

Στο άλλο κτίριο της οδού Παναιτωλίου 21 που έγινε ανακατάληψη δεν έχει αρχίσει ακόμη επιχείρηση της αστυνομίας και συμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές θα ολοκληρωθεί πρώτα η επέμβαση στην οδό Ματρόζου και ύστερα στην Παναιτωλίου.

 

 

Νωρίτερα

Άρχισε πριν από λίγο η επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι

Διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ομάδες Δράση, drone της Αστυνομίας αλλά και το ελικόπτερο έξω από την κατάληψη της Ματρόζου αυτή την ώρα στο Κουκάκι. Αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα και να εκκενώσουν ξανά το κτίριο, το οποίο επανακατέλαβαν το απόγευμα οι αντιεξουσιαστές.

Οι αντιεξουσιαστές που βρίσκονται μέσα στην κατάληψη πετούν πέτρες προκειμένου να εμποδίσουν τους άνδρες των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις