Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ομότιμος Καθηγητής Γεώργιος Χρυσολούρης βραβεύτηκε στα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»

Ο Ομότιμος Καθηγητής Γεώργιος Χρυσολούρη...

Το βραβείο απένειμε η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Κατά τη φετινή βραδιά απονομών για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο κατάμεστο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο με την διοργανωτική σφραγίδα της εφημερίδας Πελοπόννησος, βραβεύθηκε για την προσφορά του στην κατηγορία «Διοίκηση», ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Χρυσολούρης.

Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» είναι ο θεσμός που καθιέρωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και συνδιοργανώνεται πλέον με το «Ινστιτούτο Πρόσωπα». Η επιλογή γίνεται μεταξύ πολιτών που, ατομικά ή ομαδικά, δημιούργησαν αξιοσημείωτα επιτεύγματα και διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του θεσμού, στο πρόσωπο του κ. Χρυσολούρη και της ομάδας του, βλέπουμε την Ελλάδα που μπορεί να είναι ισότιμος εταίρος στον κόσμο που δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον. Η προώθηση των τεχνολογικών και άλλων καινοτομιών αποτελεί το στόχο μιας νέας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας, της Κοινότητας Καινοτομίας «EIT Manufacturing» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας. Η προετοιμασία και ο συντονισμός του διεθνούς εγχειρήματος έχει αναληφθεί από το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού (LMS) του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με συντονιστή τον κ. Χρυσολούρη.

Το βραβείο απένειμε η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις