Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιατί δε θα δούμε τον Μπίλι και την Γωγώ στο νέο "Καφέ της Χαράς";

Γιατί δε θα δούμε τον Μπίλι και την Γωγώ...

Την απάντηση έδωσε η πατρινή Φωτεινή Ντεμίρη

Εδώ και δύο εβδομάδες, το Καφέ της Χαράς έχει επιστρέψει στις οθόνες με νέα σεζόν, όπου κάνουν την εμφάνισή τους οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς της παλιάς σειράς.   

Κάποιοι ήρωες επέστρεψαν και κάποιοι... όχι! 

Μιλώντας όμως στο Open, η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε πως είναι μάλλον απίθανη η εμφάνιση δύο κεντρικών χαρακτήρων, του Μπίλι και της Γωγώς για καθαρά πρακτικούς λόγος. Η κατά κόσμον Ελένη Λιάσκα έχει φύγει από την Ελλάδα εδώ και χρόνια και πλέον ζει μόνιμα στην Ρωσία. «Δεν ξέρω αν θα δούμε τον Μπίλι (Δημήτρης Τσακάλας) και την Γωγώ στα νέα επεισόδια. Είναι τόσο δύσκολο. Ίσως με skype. Ίσως αν έρθει για λίγο η Ελένη Λιάσκα που έκανε τη Γωγώ. Γιατί είναι μακριά, είναι στη Ρωσία» ανέφερε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Άλλωστε ήδη από τον Οκτώβριο, ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επανεμφάνισης των συγκεκριμένων χαρακτήρων.

Στην νέα σεζόν, το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) δεν υπάρχει πια, καθώς κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός, με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον δράστη. Η Βάλια (Έφη Ρασσιά), δικηγόρος πια, επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της αλλά εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.  

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν αλλά η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight