Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο γιος της Ιβάνκα Τραμπ δάγκωσε ...πράκτορα !

Ο γιος της Ιβάνκα Τραμπ δάγκωσε ...πράκτορα !

Η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες που δείχνουν τον γιο της Ιβάνκα Τραμπ να προσπαθεί να ξεφύγει από έναν πράκτορα της συνοδείας της κόρης του Αμερικανού προέδρου, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να απορούν πού βρισκόταν την εν λόγω στιγμή η μητέρα του. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη διάρκεια της επιστροφής της οικογένειας Τραμπ με το Air Force One, στο θέρετρο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου και γιόρτασαν τα Χριστούγεννα.

Κατά την αποβίβαση, ο μικρός γιος της Ιβάνκα, Θίοντορ, προσπάθησε να κατέβει τη σκάλα χωρίς την εποπτεία κάποιου από τους γονείς του ή κάποιου άλλου ενήλικα, με αποτέλεσμα ένας από τους πράκτορες της οικογένειας να τον σταματήσει. Τότε, ο φακός «συνέλαβε» τον μικρό να προσπαθεί να δαγκώσει τον πράκτορα που τον «τσάκωσε» στα πράσα.

AP Photo/Kevin Wolf

AP Photo/Kevin Wolf

Η Ιβάνκα Τραμπ, από την πλευρά της, σχολίασε το περιστατικό στα social media, με μια ανάρτηση στο instagram, στην οποία αναφέρει ότι για λίγο απέφυγε ένα μεγάλο γονεϊκό ατόπημα, ενώ «υπέβαλε τα σέβη της» και στον φωτογράφο που πρόλαβε να αιχμαλωτίσει με τον φακό του το στιγμιότυπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight