Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Βέρτης: Έχω ζήσει μία ζωή σαν βιβλίο, σαν μυθιστόρημα!

Νίκος Βέρτης: Έχω ζήσει μία ζωή σαν βιβλ...

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του

Ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Ολλανδία, τις δυσκολίες που έζησε η οικογένεια του, αλλά και τις δουλειές που έκανε πριν ξεκινήσει το τραγούδι, στα 11 του σε ένα βενζινάδικο και σε ένα εργοστάσιο ξυλείας στην Ολλανδία.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα talent show και τις προτάσεις που του έχουν γίνει, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε για εκείνον ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω ζήσει μία ζωή σαν βιβλίο, σαν μυθιστόρημα», είπε αρχικά, μιλώντας και για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Νίκος Βέρτης είπε ότι βίωσε οικονομικές δυσκολίες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει διαφορά από τα να ζεις στο εξωτερικό ως οικονομικός μετανάστης και να κάνεις διακοπές».

«Πήγαινα στη δουλειά στις 6:30 το πρωί, δεν είχε ξυπνήσει ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου και γυρνούσα στις 12 το βράδυ. Η μητέρα μου έπαιρνε τηλέφωνο και φώναζε στον επιχειρηματία και της έλεγε 'δεν φεύγει'» δήλωσε ο Νίκος Βέρτης.

Ακόμα, ο τραγουδιστής ανέφερε ακόμα ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του που ήταν ο λόγος που γύρισαν στην Ολλανδία.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δούλεψε και σε ένα βενζινάδικο και πέρσι συνάντησε έναν άνθρωπο που του έπλενε το αυτοκίνητο και τον ρώτησε αν είχε το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι είχε σχολή οδηγών στην Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει και στην Ελλάδα, καθώς δεν είχε απολυτήριο λυκείου.

Επίσης, ο τραγουδιστής μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή του η μουσική, αναφερόμενος στις σπουδές που έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight