Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ LIVE τη λαμπερή βραδιά της απονομής «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»

ΔΕΙΤΕ LIVE τη λαμπερή βραδιά της απονομή...

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Χρήστου Κωνσταντόπουλου, Νικόλα Μαραζιώτη και Ανδριάννας Μπάμπαλη και πολλές εκπλήξεις

Τιμητικές διακρίσεις, απονομές στα Πρόσωπα της Χρονιάς και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει η εκδήλωση που συνάμα αποτελεί ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στη νέα χρονιά. Η τελετή, για πρώτη φορά, θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το  Ionian TV, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να την παρακολουθήσει.

Οι απονομές θα ξεκινήσουν με το τιμώμενο πρόσωπο που φέτος είναι η  Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί που επιβραβεύεται για την άοκνη προσφορά της στηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια, η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο εορταστική, καθώς τα καλλιτεχνικά στοιχεία της τελετής θα εναλλάσσονται με τις απονομές. Ο οργανωτικός φορέας σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή θα απονείμουν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία.

Η Βραδιά Απονομών για τα "Πρόσωπα της χρονιάς" , ο θεσμός που καθιέρωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος και συνδιοργανώνεται πλέον με το Ινστιτούτο "Πρόσωπα" όπου συμμετέχουν όλοι οι πολίτες που, ατομικά ή ομαδικά, δημιούργησαν αξιοσημείωτα επιτεύγματα και διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 θεατές και μεταδίδεται ζωντανά από το IonianTV και διαδικτυακά από τις ιστοσελίδες pelop.gr, ioniantv.gr, thebest.gr, skaipatras.gr και patrasevents.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να παρακολουθήσει την τελετή.

Η τηλεοπτική επανάληψη θα προβληθεί από το ΙΟΝΙΑΝ TV, την Τετάρτη 8.1.2020 στις 22.30.

Στόχος είναι η ανάδειξη και επιβράβευση ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ο καθένας στον τομέα του, για τη σκληρή προσπάθειά τους, τα επιτεύγματά τους και την επιμονή να κάνουν το όραμά τους πράξη.

Ο οργανωτικός φορέας σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή θα απονείμουν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία. Στο σύνολό τους οι υποψηφιότητες, έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr.

Παράλληλα όλες οι φάσεις της διοργάνωσης προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της διοργάνωσης Facebook: Πρόσωπα της Χρονιάς και Instagram: prosopaxronias.gr.

Νότες Πατρινών δημιουργών παλαιών και …νεωτέρων, όπως επίσης γνωστοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί δίνουν το δικό τους χρώμα στο ξεχωριστό καλωσόρισμα της εκδήλωσης.

Στην φετινή Βραδιά Απονομών για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» τα καλλιτεχνικά στοιχεία εναλλάσσονται με τις απονομές, δημιουργώντας μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα και μια λαμπρή βραδιά που είναι αφιερωμένη στην Πάτρα και στους πρωταγωνιστές της τοπικής κοινωνίας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει η χορογράφος Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, η οποία έχει φροντίσει να συνδέσει τους Πατρινούς δημιουργούς με τα τιμώμενα πρόσωπα. Ποια θα είναι τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» που κέρδισαν τις προτιμήσεις του κοινού στην ψηφοφορία που προηγήθηκε, θα το μάθουμε στην τελετή απονομών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/1/2020 στις 19.00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Εκείνο όμως που μπορούμε να αποκαλύψουμε, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν οι ερμηνευτές Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Νικόλας Μαραζιώτης και Ανδριάννα Μπάμπαλη. Θα τους ακούσουμε σε διασκευές και ενορχηστρώσεις του Διονύση Μπάστα, ενώ θα απολαύσουμε στο πιάνο τον  Ηλία Γομάτο και την Έλενα Φεντίκο.

Συμμετέχει μουσικά ο Χρήστος Γαλανόπουλος.

 Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η σύμπραξη του Κωνσταντίνου Μάγνη ως στιχουργού με τον συνθέτη Γιώργο Δίπλα, το αποτέλεσμα της οποίας θα παρουσιάσουν στην λαμπερή βραδιά. Στην τελετή συμμετέχουν επίσης, οι μαθητές του M.A. SchoolOfPerformingArts, ενώ οι χορογραφίες είναι της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.

 

 

Διοργάνωση:

Πελοπόννησος

Ινστιτούτο Πρόσωπα

Συνέδρα

Συνδιοργάνωση:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας

Ζωντανή Τηλεοπτική Μετάδοση:

IONIAN TV – OfficialBroadcaster

Χρυσοί Χορηγοί

Coffee island

Affidea

Ασημένιοι Χορηγοί:

WIND

ΟΛΠΑ

Elite

Μπακαλάρος

Ολυμπία Οδός

Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας:

THEBEST

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΡΤ

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Newsbomb

Ypodomes.gr

Rpnews

Piperata.gr

e-reportaz

tempo24.gr

patrasevents.gr

patrastimes.gr

patramou.gr

SKAI PATRA

ΛΑΜΨΗ FM

Ant1 Patras

RadioGamma

ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Nafpaktianews.gr

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Kalavrytanews

Βραδιά Απονομών

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 19.00

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture