Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι ευχές της Ελεωνόρας Μελέτη για το νέο έτος είναι γλυκιές και τρυφερές

Οι ευχές της Ελεωνόρας Μελέτη για το νέο...

Το ποστ της παρουσιάστριας αγκαλιά με την κόρη της

Με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τη μικρή του κόρη Αλεξάνδρα υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη το 2020.

Η γνωστή παρουσιάστρια ευχήθηκε στους followers της στο Instagram για τη νέα χρονιά και με έναν πολύ τρυφερό και γλυκό τρόπο μετέφερε το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Ποζάρε χαμογελαστή στο φακό της κάμερας, αγκαλιά με κόρη της Αλεξάνδρα και τις δύο μαϊμούδες της και συνόδευσε τη φωτογραφία με τα εξής:

Κάπου σε αυτό το σημείο, ενώ χουζουρεύουμε αγκαλιά με όλο το ζωικό βασίλειο κ κυρίως τις μαϊμούδες που τις κουβαλάμε κ τις δυο μαζί απαραιτήτως, συνειδητοποίησα πως δεν έχουμε ανταλλάξει ευχές. Δεν έχω την απόλυτη σχέση με τα social, θα έχετε προσέξει πως τα ποστ κ τα stories δεν είναι σε καμία περίπτωση μέρος της καθημερινότητας μου, ειδικά σε περίοδο διακοπών κ ανάπαυλας, οι ευχές όμως λένε, δίνονται μέχρι κ 40 μέρες μετά το πέρας των εορτών! Εύχομαι λοιπόν μας από την καρδιά μου καλή χρόνια σε όλους! Κ όταν λέω καλή, εννοώ μια χρόνια με υγεία, σωματική κ ψυχική κ από εκεί κ έπειτα εύχομαι μια χρόνια εμπλουτισμένη με όλα όσα ο καθένας χρειάζεται για να νιώθει ολοκληρωμένος κ ικανοποιημένος από τη ζωή.

Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν τις καλές στιγμές την νέας χρονιάς, να ανταπεξέλθουν με σθένος στις οποίες δυσκολίες κ να θυμούνται πως όλοι είμαστε από εδώ περαστικοί, ζώντας μια ζωή που στο βάθος του αέναου χρόνου ενός σύμπαντος που υπήρχε πριν από εμάς κ θα εξακολουθεί να υπάρχει κ μετά την πορεία μας, μοιάζει κ είναι μικρή... καλή χρόνια!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight