Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

24ωρη λειτουργία στον Άγιο Αλέξιο και άμεση λειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουγικής στο Ρίο

24ωρη λειτουργία στον Άγιο Αλέξιο και άμ...

Οι προτεραιότητες της 6ης ΥΠΕ

Στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Αγίου Αλεξίου σε 24ωρη βάση στοχεύει η 6η Υγειονομική Περιφέρεια επιδιωκοντας να ενισχύσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη και να απαλλάξει από αυτό το βάρος τα νοσοκομεία της περιοχής.

"Μπορούμε να το επιτύχουμε αν υπάρξει σωστή οργάνωση και προγραμματισμός" επεσήμανε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Σωτήρς Καρβέλης στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" προσθέτοντας "στην υγειονομική μονάδα θα μεταφέρονται άμεσα τα περιστατικά και αν οι εφημερεύοντες γιατροί κρίνουν οτι κάποιο περιστατικό χρήζει νοσηλευτικής φροντίδας ή περαιτέρω διερεύνησης θα υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο για να μεταφέρει άμεσα τον πάσχοντα στο νοσοκομείο".

 

Η καρδιοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών

Ο σχεδιασμός για την επαναλειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη και προβλέπει την ανάπτυξη 26 κλινών.

Από αυτές οι 16 θα είναι για την καρδιοθωρακοχειρουργική, οι 5 για την θωρακοχειρουργική και οι άλλες 5 για την αγγειοχειρουργική. Καμία από αυτές τις κλινικές μέχρι σήμερα δεν είχε δικές της κλίνες, αφού όλες ανήκαν σον χειρουργικό τομέα χωρίς  να έχουν ούτε ένα κρεβάτι.

Άμεσα κάθε ειδικότητα θα μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό της και να έχει δικό της χώρο για τους ασθενείς της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις