Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίναρος: Τι γίνεται με τη μοναδική κάτοικο του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ

Κίναρος: Τι γίνεται με τη μοναδική κάτοι...

Πληροφορίες ότι μάλλον έχει βλάβη στο τηλέφωνο και γι αυτό είναι αδύνατη η επικοινωνία

Εδώ και τρεις μέρες δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με την μοναδική κάτοικο της Κιναρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια βλάβη στο τηλέφωνό της, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε επικοινωνία μαζί της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την μητέρα μου τις τελευταίες τρεις ημέρες, το κινητό της είναι κλειστό» με δεδομένο μάλιστα ότι έχει περάσει τα 70 της χρόνια και οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι κάκιστες καθώς ως γνωστόν δε πιάνει το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανέβει στη κορυφή του λόφου για να μιλήσει»

Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι ανάλογο, καθώς αρκετές φορές το τηλέφωνο της αντιμετωπίζει κάποια βλάβη. Όλοι όσοι την γνωρίζουμε ξέρουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στο νησί.

Nα σημειώσουμε  ότι κανένα ελικόπτερο δεν έχει επισκεφτεί την Κίναρο

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται μέσα απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται σε ετοιμότητα ομάδα να προσεγγίσει την Κίναρο, όταν κοπάσουν οι άνεμοι είτε από αέρα είτε από θάλασσα.

 

πηγή cyclades24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις