Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Ρώσικο ανιμέισον φιλμ "Πρόβατα εναντίον λύκων 2" στις 30 Ιανουαρίου στις Ελληνικές αίθουσες

Το Ρώσικο ανιμέισον φιλμ "Πρόβατα ε...

Πιθανόν να το δούμε και στην Πάτρα

Η παιδική ταινία με τίτλο «Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2», του Βλάντιμιρ Νικολάεφ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες από τις 30 Ιανουαρίου 2020 και μετά σε διανομή από την εταιρεία NEO Films. Σύμφωνα με το στόρι, το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Πρόκειται για Ρώσικο animation φιλμ.

Σκηνοθεσία: Βλάντιμιρ Νικολάεφ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πάνος Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Σταϊκου, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Κουνέλλας, Νεφέλη Κυριακίδη, Ηδύλη Κυριακίδη.

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Το 2016 είχε παιχθεί η πρώτη ταινία «Πρόβατα Εναντίον Λύκων», για την οποία το περιοδικό Αθηνόραμα είχε γράψει, «καλοσχεδιασμένο ρώσικο animation με μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας, το οποίο απευθύνεται στο προεφηβικό κοινό».

Ενδεχομένως να έρθει η ταινία για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture