Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει το 2020 την Ελλάδα στη Eurovision

Η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει το 2020 τη...

Η Στεφανία Λυμπερακάκη

Τη λένε Στεφανία Λυμπερακάκη, γεννήθηκε το 2002 και ζει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας μαζί με τους Έλληνες γονείς της. Τραγουδά από πολύ μικρή, ενώ πριν από έναν χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο της single “Stupid Reasons”. Το κανάλι της στο YouTube, ωστόσο μετρά χιλιάδες followers και δεκάδες δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα κομμάτια. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, κυκλοφόρησε και την 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

Όλα καλά ως εδώ, αλλά πώς βρέθηκε μια έφηβη στην Eurovision; Λοιπόν, αυτή δεν είναι η πρώτη της φορά, αφού το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας, μάλιστα, στην 8η θέση με 174 βαθμούς. Επιπλέον, είναι γνωστή και για το υποκριτικό της ταλέντο, αφού έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Kι αν αναρωτιέστε πού την έχετε ξαναδεί, πιθανώς να την θυμάστε από τα τελευταία MAD VMA 2019, όπου συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.

Ποιο ακριβώς τραγούδι θα ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη στη Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ στις 16/5 δεν το γνωρίζουμε ακόμα, πάντως θα είναι σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου, αρκετά χορευτικό και με έντονο ανατολικό ήχο, καθώς υπάρχουν στην ενορχήστρωση ζουρνάδες και λίρες. Θα το μάθουμε, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight