Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ανακριτή πριν την κηδεία της 33χρονης στην Πάτρα, ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Στον ανακριτή πριν την κηδεία της 33χρον...

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο Δικαστήριο

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί, ο 54χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο 54χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και χθες που βρέθηκε ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα για να λάβει προθεσμία για την απολογία του, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισής του, ο 54χρονος που όπως είπε αγαπούσε την σύζυγό του, ισχυρίζεται ότι είχε λόγο για να βρεθεί σε εκτός ελέγχου κατάσταση και να πυροβολήσει την 33χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος που παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές, είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα παιδί τεσσάρων ετών, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Στις  2 σήμερα το μεσημέρι από την Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, την οποία σκότωσε με καραμπίνα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη ο 54χρονος άνδρας της, στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις