Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία της 33χρονης που τη σκότωσε ο άνδρας της

Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία της 33χρονης ...

Στον Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι από την Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, την οποία σκότωσε με καραμπίνα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη ο 54χρονος άνδρας της, στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

Το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού ένας άνδρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ στη συνέχει ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

 

Στο μεταξύ, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε χθες ο 54χρονος. Ο άνδρας φορούσε χειροπέδες και είχε κουκούλα στο κεφάλι.

Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος» και «συντετριμμένος», ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία της 33χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του «υπήρξε λόγος» που ο 54χρονος «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Ο 54χρονος είχε βάλει κοριό στο αμάξι της συζύγου του

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος του Ηρακλείου Κρήτης, κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την αγαπούσε υπερβολικά και θόλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις