Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Αναβλήθηκε η παράσταση του Χρήστου Καλπουζάνη στην πλ. Γεωργίου - Θα γίνει 29/12

Αναβλήθηκε η παράσταση του Χρήστου Καλπο...

Λόγω των σημερινών δυσμενών καιρικών συνθηκών

Με  κάλαντα, χριστουγεννιάτικους ήχους, μουσικές, παραμύθια, κατασκευές, θέατρο & θεατροπαιχνίδια, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων.

Απόψε Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, προπαραμονή των Χριστουγέννων, στις 6 το απόγευμα η Μπάντα του Δήμου Πατρέων πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες το χώρο του φιλανθρωπικού σωματείου «Κιβωτός Αγάπης» ενώ η παράσταση «Τα Καλικαντζάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» από τον Πατρινό καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Γεωργίου, μεταφέρεται λόγω δυσμενών, καιρικών συνθηκών για την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 - Παραμονή Χριστουγέννων, στις 10:30 το πρωί στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο ισόγειο στην οδό Μαιζώνος, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ένα για το Δέντρο και ένα για τις δομές του Δήμου.

Στις 11:15 στην πλατεία Γεωργίου,  ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας και ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλληνίων  «Ο Άγιος Γεράσιμος» θα τραγουδήσουν κάλαντα από τον τόπο τους.

Με Χριστουγεννιάτικες μουσικές θα «γεμίσει» το κέντρο της πόλης η μπάντα του Δήμου Πατρέων, από τις 6 το απόγευμα σε μια μελωδική διαδρομή, που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια και θα κατευθυνθεί στην πλατεία τριών Ναυάρχων και ακολούθως στην  Ρήγα Φεραίου, για να καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα την ίδια ώρα, (στις 6 το απόγευμα) στην πλατεία Γεωργίου Α’, η ομάδα θεατροπαιδαιδαγωγικής δράσης «Τσικαρόκαζάτατα» θα παρουσιάσει το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα», Η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα. Μία  θεατρική διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με μουσική, ακροβατικά, θεατροπαιχνίδια, τραγούδι και χορό.

Θα ακολουθήσει Θεατρικό παιχνίδι από το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, με τίτλο «Πως να ζεστάνεις μια καρδιά κατεψυγμένη», μέσα από παιχνίδι, χαρά, φαντασία και δράση.

Από τις 7 έως τις 8 το βράδυ στην πλατεία Όλγας, μια ξεχωριστή νότα στις εκδηλώσεις, με αγαπημένους χριστουγεννιάτικους ήχους, θα δώσει με τον δικό του τρόπο, το σχήμα Jazz της μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture