Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η δημοπρασία Αγάπης για το θεραπευτικό κέντρο "Μέριμνα" της Πάτρας

Η δημοπρασία Αγάπης για το θεραπευτικό κ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/12/2019 η “Δημοπρασία Αγάπης” για το Θεραπευτικό Κέντρο Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Η ΜΕΡΙΜΝΑ” στο Ξενοδοχείο ΜOXY Μαρίνα Πάτρας.

          Φιλότεχνοι της πόλης μας παρευρέθηκαν στο Ξενοδοχείο “ΜOXY” και είχαν την ευκαιρία να “χτυπήσουν” Πίνακες Ζωγραφικής διακεκριμένων Πατρινών Καλλιτεχνών σε πολύ χαμηλές τιμές,  τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν υπέρ του “ΜΕΡΙΜΝΑ”.

            Οι  καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα θετικά στο κάλεσμα του Θεραπευτικού κέντρου, και  διέθεσαν τις εικαστικές τους δημιουργίες  γι αυτό τον υπέροχο σκοπό, προέρχονται από το Σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας “Κωστής Παλαμάς”,  και όχι μόνο, ήταν οι: Αηδονίδης Ηλίας, Θωμολάρη Βασιλική, Κανελλάκης Γιώργος, Καρώνης Παναγιώτης, Κρούσκα Βίκυ, Κυριακοπούλου Αργυρή, Κωτσάκης Νίκος, Μηνάς Κωνσταντίνος, Μπαμπίλης Γιώργος, Παπαθεοδώρου Δήμητρα, Πρέσσας Νικόλαος, Σόλομον Ιωάννης, Σφακιανάκη Παναγιώτα, Τσιρώνης Νικόλαος, Φελούρη Βασιλική και Μπεντενίτης Νικόλαος.

            Την Δημοπρασία πραγματοποίησε η Νατάσα Ράγιου η οποία μίλησε αρχικά για το έργο του «Μέριμνα». Όπως πάντα, επικοινωνιακή ,με ιδιαίτερη αίσθηση χιούμορ αλλά και με καυστικά σχόλια όταν χρειαζόταν παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να αγοράσουν πίνακες. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς κατάφερε να πουλήσει τον μεγαλύτερο αριθμό δημοπρατούμενων έργων και να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό για τη Μέριμνα.

            Στο «MOXY”, βρέθηκαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Πατρών, Εκπρόσωποι της Τράπεζας Alpha Bank, Φορέων Υγείας της πόλης μας, εκπρόσωποι από τον αθλητικό κόσμο , Καλλιτεχνικές ομάδες και Σύλλογοι αλλά και επιχειρηματίες της πόλης μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία στο σκοπό της εκδήλωσης.

Το Θ.Π.Κ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους, την κυρία Νατάσα Ράγιου για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου «MOXY», κ. Γεώργιο Πράσινο, το Υποκατάστημα Αγίας Σοφίας της Τράπεζας Alpha Bank, την Οινοποιία Παρπαρούση, τον Παιδικό Σταθμό «My Play School” και κυρίως την κυρία Σωτηρία Ψηλού για την επιμέλεια και τον συντονισμό της βραδιάς, την διακοσμήτρια κυρία Ελένη Τραχάνη η οποία επιμελήθηκε άριστα τον χώρο διεξαγωγής της Δημοπρασίας στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου, αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους την εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη εκδήλωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις