Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα που εντυπωσίασε με την εξέλιξή της στο GNTM

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα που εντυ...

Η 19χρονη είχε μια εξαιρετική πορεία κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν το κορίτσι που μπήκε στο GNTM κρατώντας ψηλά την ταμπέλα του, χωρίς να περιμένει να την χαρακτηρίσουν. Πήγε κόντρα στις προβλέψεις και κατάφερε να φτάσει στις top 4 του GNTM.

Η Μαρία αποχώρησε από το παιχνίδι στον ημιτελικό και μετά την προβολή του επεισοδίου, το βράδυ της Τρίτης, έγραψε στη σελίδα της στο Instagram, τα εξής:

«Ήταν ένα πρωτόγνωρο ταξίδι για εμένα, με πάρα πολλές νέες εμπειρίες και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και με στηρίξατε από το πρώτο λεπτό μέχρι και αυτή τη στιγμή! Ακόμα, θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που δεν με συμπαθούν πως εφόσον είμαι εκτός τηλεόρασης πλέον μπορούν να με αγνοούν για να μην τους χαλάω τη μέρα.

Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο για την άψογη συνεργασία τους μαζί μας και για τη δυνατή φιλία που ζήσαμε. Κάμεραμαν, ηχολήπτες, ηλεκτρολόγοι, σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, συντάκτες, βοηθοί παραγωγής, υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνες παικτριών και άλλους τόσους που ήταν εκεί για εμένα. Σας έλειψα;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight