Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Nίνα Λοτσάρη για μία σπέσιαλ γιορτινή live εμφάνιση στην Χριστουγεννιάτικη Πάτρα

H Nίνα Λοτσάρη για μία σπέσιαλ γιορτινή ...

Αυτή την Κυριακή 22/12/2019 μετά τις 19.30

Μπορεί από τις 20 Δεκεμβρίου η λαμπερή Πατρινή σόουγούμαν Νίνα Λοτσάρη να ξεκινά εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με την μουσική παράσταση «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ the musical» στο Vergina Theatro, με τον Μάκη Δελαπόρτα αφηγητή και μαζί τους Κώστα Μακεδόνα, Κατερίνα Κούκα, Σοφία Μουτίδου, Πασχάλη Τσαρούχα και Νικολέτα Καρρρά, εν τούτοις, όπως είδαμε δεν θα ξεχάσει τις γιορτινές αυτές μέρες και τη γενέτειρα της, την Πάτρα. Έτσι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 μετά τις 19.30 θα εμφανιστεί live σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής υποσχόμενη ένα θεαματικό, εορταστικό, μουσικό πρόγραμμα.

Τραγούδια από όλο τον κόσμο, πρωτότυπες διασκευές της αμερικάνικης τζαζ και μπλουζ, της ροκ, γαλλικές, ιταλικές, ισπανικές γνωστές  επιτυχίες, τραγούδια από τον παγκόσμιο  κινηματογράφο, καθώς και all time classic ελληνικά αγαπημένα τραγούδια από Μανόλη Χιώτη, Γιώργο Ζαμπέτα, Μίμη Πλέσσα και άλλους γνωστούς συνθέτες, πάντα  με τη δική της σύγχρονη προσέγγιση! Μαζί της στο τραγούδι θα είναι ο γνωστός Πατρινός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος.

Αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου λοιπόν η γοητευτική Νίνα Λοτσάρη live στο κέντρο Αστέρια Live, στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

 Ώρα έναρξης: 19.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight