Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στο Μηχανουργείο έως 12 Ιανουαρίου 2020 η κωμωδία "Είναι πολλά τα Λεφτά Alex"

Στο Μηχανουργείο έως 12 Ιανουαρίου 2020 ...

Σε σκηνοθεσία του Μίλτου Σπυρόπουλου

Η σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων με τίτλο "Είναι πολλά τα λεφτά Alex" εμπνευσμένη από το θεατρικό και κινηματογραφικό έργο "Funny Money" του Άγγλου συγγραφέα Rey Coοney, έχει ανέβει στο θέατρο "Μηχανουργείο" στην οδό Ευμήλου, πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέου, σε μια έξυπνη διασκευή της Κατερίνας Φρουφρή και σκηνοθεσία Μίλτου Σπυρόπουλου.

Η ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, όπου ο Άλεξ καθώς επιστρέφει στο σπίτι του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τη γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι, βρίσκεται να έχει στα χέρια του μετά από λάθος έναν χαρτοφύλακα που περιέχει το εξωφρενικό ποσό των 10.000.000 δολαρίων! Τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται αρκετά όταν στην πορεία της ιστορίας μας αρχίζει να εμπλέκεται η αστυνομία, ένας ταξιτζής και εν τέλει ο υπόκοσμος αναζητώντας τα χρήματα.

Η παράσταση παίζεται στο Μηχανουργείο κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.30.

Συμμετέχουν γνωστοί Πατρινοί με χρόνια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης όπως ο συμπολίτης κομμωτής Σάκης Κλήρης, ο Αντώνης Μπαρμπετάκης και ο σκηνοθέτης του έργου Μίλτος Σπυρόπουλος που σε συνεργασία με μια πλειάδα νέων ταλαντούχων παιδιών συνθέτουν μια ομάδα που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο θεατρόφιλο και μη κοινό της Πάτρας για 24 παραστάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως με την αγορά κάθε εισιτηρίου προσφέρεται το ποσό 0,50 € στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μια παραγωγή της Σπυρόπουλος ΑΕ, προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανέβασε την παράσταση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε μία προσπάθεια να στηρίξει τον πολιτισμό της πόλης της Πάτρας

Σκηνοθεσία: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

Διασκευή: ΦΡΟΥΦΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Σκηνικά: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

Ρούχα: ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Φώτα: ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

Φωτογραφίες:  Mimi Lena

 Ηχοληψία: ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

Παίζουν:

ΚΛΗΡΗΣ ΣΑΚΗΣ στον ρόλο του Άλεξ

ΞΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στο ρόλο της Λίλας

ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο ρόλο του Αστυνόμου Σλάτερ

ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο ρόλο του Νικ

ΜΠΙΛΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ στο ρόλο της Μπέτυς

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στο ρόλο του Ντετέκτιβ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ στο ρόλο του ταξιτζή

*Οι παραστάσεις ξεκίνησαν με επιτυχία στις 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12/1/2020, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:30 και κάθε Κυριακή στις 20:30. Κόστος εισιτηρίου στην προπώληση 10€, στο ταμείο 12€.

Προπώληση εισιτηρίων – κρατήσεις

- Τηλ: 6981893502

- email: [email protected]

- viva.gr

Σημεία Προπώλησης:

•             Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3-5, (Πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος πίσω από την πλατεία Γεωργίου), Τηλ.: 2610624916

•             Βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου, Αγίου Νικολάου 32, Τηλ: 2610223688

•             Κομμωτήριο S K KLIRIS, Αγίας Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου 42, Τηλ.: 2610226061

*Οι συντελεστές της παράστασης διοργανώνουν δύο μεγάλα event (το πρώτο έγινε στις 13/12 και ακολουθεί το 2ο στις 27 Δεκεμβρίου στο Metropolis Live – Patra στην οδό Τσαμαδού 19. Με κάθε εισιτήριο από την παράσταση η είσοδος και το πρώτο ποτό δωρεάν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture