Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κι όμως! Ο Tαραντίνο ετοιμάζεται για το "Kill Bill 3"

Κι όμως! Ο Tαραντίνο ετοιμάζεται για το ...

Αν και θα αργήσει

Για μία ακόμα φορά, μέσα σε λίγους μήνες, ο Κουέντιν Ταραντίνο άνοιξε τα χαρτιά του για το ενδεχόμενο να γυρίσει ένα τρίτο Kill Bill.

«Έφαγα με την Ούμα Θέρμαν χθες το βράδυ σε ένα όμορφο ιαπωνικό εστιατόριο», είπε ο Ταραντίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesRadar. «Έχω μία ιδέα που μπορεί να φανεί ενδιαφέρουσα», δήλωσε ο δημοφιλής σκηνοθέτης.

«Τι συνέβη στη Νύφη μετά το Kill Bill 2; Δεν θα δημιουργήσω κάποια γελοία ιστορία, δεν της αξίζει», είπε χαρακτηριστικά. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο οι θεατές του να δουν άλλο κινηματογραφικό έργο από αυτόν πριν το τρίτο Kill Bill.

«Έχω γράψει ένα θεατρικό, έχω γράψει και μία τηλεοπτική σειρά πέντε επεισοδίων», δήλωσε κάνοντας σαφές ότι η ολοκλήρωση της τριλογίας δεν είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές του. Παράλληλα διευκρίνισε ότι θα χρειαστούν «τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα» προτού γίνει γνωστό κάτι για την ταινία.

Είτε αυτό αφορά την αρχή της παραγωγής, είτε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους, κάνοντας σαφές ότι το Kill Bill 3 δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture