Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε νέο "σπίτι" το ΙΟΝΙΑΝ - Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πάτρα

Σε νέο "σπίτι" το ΙΟΝΙΑΝ - Νέε...

Μετακόμισε στο γυάλινο κτίριο δίπλα στο ξενοδοχείο Patra Palace

Σε ενα σημαντικό βήμα για μια σοβαρή ποιοτική ανάπτυξη, στο χώρο της Περιφερειακής Τηλεόρασης του προγράμματος, προχώρησε το IONIAN TV στο κέντρο της Πάτρας.
Το κανάλι από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στην παραλιακή οδό, Οθωνος Αμαλίας, δίπλα ακριβώς από το Patra Palace Hotel, σε ένα σύγχρονο κτίριο, αντάξιο της επένδυσης που έγινε.

Ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Σπύρος Καμπιώτης, δήλωσε στο thebest τα εξής:

"Το Ionian channel έχει μια σταθερή ανοδική πορεία και σε αυτήν επενδύει για να καταφέρει να είναι ένας περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος κοιτάζει στα μάτια (από άποψη εγκαταστάσεων και τεχνολογίας) μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι νέες εγκαταστάσεις είναι πανέτοιμες για μετάδοση HD, παρά της αδυναμίας της digea (πάροχος ψηφιακής εκπομπής) να εκπέμψει με καθαρό και δυνατό σήμα τα περιφερειακά κανάλια. Ολο το πρόγραμμα είναι HD αλλά για να σταλεί στην digea το υποβιβάζουμε.

Πατάμε γερά στα πόδια μας, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες, σκεφτόμαστε πριν αποφασίσουμε και αναπτύσουμε αδιάρρηκτες σχέσεις με τον τηλεθεατή μας. Οπλο μας είναι, το ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο που φθάνει στα σπίτια του κόσμου σε μια τεράστια περιφερειακή ζώνη 12 νομών (1.500.000 κάτοικοι). Βραβευτήκαμε πανελλαδικά, πήραμε σοβαρές διακρίσεις και η τελευταία έρευνα της focus bari (Μάρτιος 2019) μας ανέδειξε στην πρώτη θέση του βάθρου της αξιολόγησης των πολιτών σε όλη την Πελοπόννησο και το Νότιο Ιόνιο.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μας στην Πάτρα, τολμήσαμε να προχωρήσουμε σε έναν μονόδρομο σοβαρής επένδυσης και αξιοποίησης των ανθρώπων που στελεχώνουν μια καταπληκτική ομάδα.
Είμαστε στη μέση, σε λίγους μήνες θα έχουν όλα ολοκληρωθεί και η Πάτρα θα καμαρώνει γι' αυτό το πανελλαδικής σημασίας επίτευγμα, που θα φιλοξενήσει τους πάντες".

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο spot του ΙΟΝΙΑΝ που σηματοδοτεί την νέα του μετάβαση το 2020

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις