Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Μορφωτικό Σύλλογο Κυριών Πατρών

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Μορφωτικ...

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 16/12 στις 19.00 το βιβλίο της Βάνας Μαυρίδου, "Κοκκινολαίμης, ο ήρωας των Χριστουγέννων"

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Πάτρας πραγματοποιεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πνοή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Βάνας Μαυρίδου «Κοκκινολαίμης, ο ήρωας των Χριστουγέννων». Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Μορφωτικός σύλλογος Ελληνίδων Κυριών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στο κλείσιμο της χρονιάς που φεύγει, στην αίθουσα του συλλόγου όπου θα παρουσιαστεί η παραμυθοιστορία της Βάνας Μαυρίδου. Ελάτε να μιλήσουμε για έναν αληθινό ήρωα, τον κοκκινολαίμη, να γράψουμε γράμμα στον Αη Βασίλη και να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Συμμετέχει η παιδική χορωδία της Αμαλίας Αντωνοπούλου.

Η αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου είναι στην Όθωνος Αμαλίας 74 και Βότση, (τηλ. 2610 277509).

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς καταφέρνουν και φτάνουν όλα τα γράμματα των παιδιών στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη; Είναι οι κοκκινολαίμηδες που τα πηγαίνουν! Τα πουλιά των Χριστουγέννων!
Φέτος όμως, η αποστολή τους κινδυνεύει να αποτύχει. O Ματίς δεν μπορεί να πετάξει. Αν δεν προλάβουν να συλλέξουν όλα τα γράμματα, κάποια παιδιά θα μείνουν χωρίς δώρα, και τα Χριστούγεννα θα καταστραφούν.
Θα καταφέρουν οι κοκκινολαίμηδες να χαρίσουν χαμόγελα σε όλα τα παιδιά; Υπάρχει τρόπος να πετύχουμε τους στόχους μας ακόμη κι αν φαινομενικά υστερούμε από τους άλλους;
Μια ιστορία συνεργασίας και ανιδιοτελούς προσφοράς, για μικρά παιδιά που αγαπούν να ονειρεύονται και να πιστεύουν σε όσα δεν βλέπουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture