Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Τους αποζημίωσαν για απαλλοτριώσεις και τώρα το δημόσιο ζητά πίσω τα λεφτά - ΒΙΝΤΕΟ

Αιγιάλεια: Τους αποζημίωσαν για απαλλοτρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε οι δικηγόροι - Σε απόγνωση πολίτες της Αιγιάλειας

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια το δημόσιο αξιώνει επιστροφές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας και για απαλλοτριώσεις που είχαν εκτιμηθεί με υψηλότερη τιμή αποζημίωσης το 2010 από αυτή την οποία αποφάνθηκε πρόσφατα το εφετείο Πατρών. Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες ιδιοκτήτες που βλέπουν μια νέα δικαστική απόφαση να βγάζει τιμές μειωμένες κατά στο 1/3 ή και περισσότερο για αγροτεμάχια και άλλα οικόπεδα που απαλλοτριώθηκαν από το δημόσιο εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ώστε να κατασκευαστεί η Ολυμπία Οδός.

Οι πληροφορίες θέλουν τα ειδοποιητήρια που έλαβαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας να ξεπερνούν τα 700 και να αφορούν σε απαιτήσεις για επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με τους επανυπολογισμούς για την αξία των ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν.

Ο δικηγόρος Γιώργος Βλάχος που διατηρεί γραφείο στην Πάτρα και εξειδικεύεται σχεδόν αποκλειστικά σε υποθέσεις απαλλοτριώσεων εξηγεί στο thebest.gr την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά ακόμη και νομικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μην απαιτηθούν από πολίτες δεκάδες χιλιάδες ευρώ - που στις περισσότερες περιπτώσεις - τα οποία δεν έχουν για να δώσουν.

Το πρόβλημα και τα νομικά εργαλεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις