Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίεργη καταγγελία μέσω... Facebook καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του "Αγ. Ανδρέα"

Περίεργη καταγγελία μέσω... Facebook κατ...

"Χρίζει σοβαρής διερεύνησης", υποστηρίζουν

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο εργαζομένων Ιπποκράτης του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας αναφέρει τα εξής: 

"Πριν από λίγο καιρό είχαμε μιλήσει για ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον χώρο μας. Μια καταγγελία που είναι υπαρκτή και που δυστυχώς επιβεβαιώνεται  σχεδόν καθημερινά, με ενέργειες και πράξεις, που την πατρότητα τους μπορούν να την διεκδικήσουν αρκετοί, εντός και εκτός Νοσοκομείου.

Αυτήν λοιπόν την φορά και μάλιστα πριν λίγες ημέρες, επιβεβαιωθήκαμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, με ένα νέο και πρωτόγνωρο κρούσμα.

Συγκεκριμένα

πριν λίγες ημέρες έγινε επίπληξη σε Νοσηλεύτρια με πολυετή θητεία, ΑΨΟΓΗ και ΑΡΙΣΤΗ στην δουλειά της, γιατί έστελνε ΕΥΧΕΣ μέσω facebook σε μια κυρία που τυγχάνει να εργάζεται ως αποκλειστική.

Το γεγονός της επίπληξης καθόλου τυχαίο……

Γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας σκοπός και στόχος είναι η απομάκρυνση της συγκεκριμένης Συναδέλφου από το τμήμα όπου υπηρετεί, όπου σημειωτέον επιτελεί άψογα τα καθήκοντά της ως υπεύθυνη, χωρίς βεβαίως να έχει καμία μα καμία δικαιοδοσία επί των αποκλειστικών.

Γι΄ αυτήν την περίπτωση, που σαφώς είναι πολύ σοβαρή, επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ η διερεύνηση της,  ακόμη και μέσω  σχετικής ΕΔΕ, γιατί είναι αδιανόητο σε ημέρες δημοκρατίας να έχουμε αυτά τα απαράδεκτα και προκλητικά φαινόμενα, που σαφώς και τα καταγγέλλουμε, φαινόμενα που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάρουν τέλος, να παρθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι στη συνέχεια  θα έχουμε πολλά να πούμε, τόσο για τα όσα συμβαίνοντα μέσω facebook στον χώρο μας, όσο και για τις υποβολιμαίες διώξεις ενάντια στους συνδικαλιστές, αλλά και τις παρεμβάσεις ενάντιά μας με μηνύσεις-αγωγές και πειθαρχικά για την άσκηση των Συνδικαλιστικών μας καθηκόντων, που σαφώς προστατεύεται από την σχετική νομοθεσία, που κάποιοι την καταπατούν."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις