Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μακόναχι, Χιου Γκραντ & Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι

Μακόναχι, Χιου Γκραντ & Κόλιν Φάρελ ...

Τίτλος της, "The Gentlemen" και έρχεται στη χώρα μας 30 Ιανουαρίου 2020

Ο 51χρονος Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στο είδος που τον ανέδειξε, την αστυνομική κωμωδία μυστηρίου και συγκεντρώνει ένα μοναδικό καστ που περιλαμβάνει τον τιμημένο με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχι και τους Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ.

Η ταινία με τίτλο «The Gentlemen» βγαίνει την Πρωτοχρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 στις ΗΠΑ και αμέσως μετά στις 30/1 στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon και αναμένεται να την δούμε και εδώ στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του. Οι Μάθιου Μακόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ σε μια κλασική crime ταινία του Γκάι Ρίτσι. Παίζουν και ο Henry Golding που τον είδαμε στο «Last Christmas» και οι Michelle Dockery, Jeremy Strong και Eddie Marsan. Διάρκεια 113 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture