Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν για κλοπές κινητού, μηχανής και υπολογιστή

Πάτρα: Συνελήφθησαν για κλοπές κινητού, ...

Αφαίρεσαν και πορτοφόλι

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 26χρονος ‘Έλληνας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα αυτοκινήτων ένα κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια αφαίρεσε από άλλο κατάστημα αυτοκινήτων ένα πορτοφόλι.

Σύλληψη  για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 37χρονος , διότι αφαίρεσε από κατάστημά αυτοκινήτων, έναν φορητό υπολογιστή. Ο κλεμμένος υπολογιστής  αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, σε καταυλισμό στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος  διότι, ενεργώντας από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν  μία σταθμευμένη μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος Έλληνας, διότι με το πρόσχημα της επαιτείας, αφαίρεσε από ασφαλιστικό γραφείο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις