Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμφιετζόγλου σε Καραμανλή: «Είσαι άσχετος, ψεύτης, θρασύδειλος και ανίκανος»

Εμφιετζόγλου σε Καραμανλή: «Είσαι άσχετο...

Κορυφώνεται η κόντρα για το έργο της Πατρών – Πύργου

Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο πρόεδρος της «Μηχανικής» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, για το έργο της Πατρών – Πύργου. Σε επιστολή του προέδρου της Μηχανική που απευθύνεται προς τον υπουργό, τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο». Τον κατηγορεί πως ενεργεί με εμμονές. Καταγγέλλει τον υπουργό πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες». Και καταλήγει σαρκαστικότατα σε κάποια παράγραφο: «Ωραίος μάγκας είσαι».

Μάλιστα, ο  Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή για «υπόγειες» διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις αλλά και «προτιμήσεις» σε ανταγωνιστές στην αγορά των κατασκευών.

Το ύφος της επιστολής, η οποία εστάλη στον ίδιο τον υπουργό, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο δεξί χέρι του πρωθυπουργού και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες Margrethe Vestager, είναι ειρωνικό και σαρκαστικό. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του με την εξής φράση: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε... [...]. Υπάρχουν νόμοι κύριε και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».

H επιστολή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου η οποία δημοσιεύεται από το zougla.gr έχει ως εξής:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις