Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεκάδες κεραμικά δώρισε ο Γ. Χατζηγιάννης στο Εικαστικό Εργαστήρι της Πάτρας

Δεκάδες κεραμικά δώρισε ο Γ. Χατζηγιάννη...

Θα χρησιμοποιηθούν για να εκπαιδευτούν οι μαθητές σε τεχνικές βαφής - χρωματισμού

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, παρέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου 2019 δεκάδες κεραμικά, πάνω στα οποία οι μαθητές του τμήματος κεραμικής, θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές βαφής – χρωματισμού.  

Το υλικό αυτό, είναι προσφορά του γνωστού Πατρινού κεραμίστα Γιώργου Χατζηγιάννη και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση του Πολιτιστικού Οργανισμού είχε ιδιαίτερη ανάγκη από τέτοια «δοκίμια».

Μέρος των κεραμικών όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έχει χριστουγεννιάτικη θεματολογία και μετά από σχετική χρωματική επεξεργασία, θα διατεθεί στο Χριστουγεννιάτικο Εικαστικό Εργαστήρι, που θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, στις 11 το πρωί του Σαββάτου 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Όλγας  και το οποίο είναι ενταγμένο στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος, οι οποίες ξεκινούν την προσεχή Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, ευχαριστεί δημοσίως, θερμά τον κ. Χατζηγιάννη και ευελπιστεί πως αυτή του η ενέργεια, θα βρει μιμητές. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις