Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Ριτσώνα για αποτέφρωση την Τετάρτη η σορός του Πέτρου Περιμένη

Στη Ριτσώνα για αποτέφρωση την Τετάρτη η...

Θα προηγηθεί η πολιτική του κηδεία στην Πάτρα

 

Στην Ριτσώνα της Εύβοιας θα μεταφερθεί για αποτέφρωση η σορός του ιατρού ουρολόγου Πέτρου Περιμένη, καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο. Η τελετή αποτέφρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 της Τετάρτης, ενώ στις 10 θα προηγηθεί στον προαύλιο χώρο των Αγίων Αγγέλων, στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών η πολιτική του κηδεία, παρουσία φίλων και συγγενών.

Η οικογένειά του παρακαλεί αντί κατάθεσης στεφάνων να προσφερθούν χρήματα στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Η τοπική κοινότητα της Πάτρας είναι σοκαρισμένη από τον απρόσμενο θάνατο του το βράδυ του Σαββάτου στη Μάνη όπου διατηρούσε εξοχικό με την οικογένειά του.

Θυμίζουμε ότι ο γιατρός βρισκόταν στην παραλία Αλμυρού στην Ανατολική Μάνη με τον 15χρονο γιό του για ψαροντούφεκο. Αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο γιος του ειδοποίησε αμέσως το λιμενικό και το ΕΚΑΒ.

Ο 67χρονος ιατρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σήμερα είχε προγραμματισμένα χειρουργεία στο Ολύμπιον όπου εργαζόταν μετά τη συνταξιοδότησή του από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Σοκαρισμένοι συνάδελφοί του γιατροί, συνεργάτες του, ασθενείς και φίλοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό  μαντάτο.

Ο Πέτρος Περιμένης είχε συνταξιοδοτηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Ήταν μέλος του ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1989 και διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής από το 2005.

Μετεκπαιδεύτηκε για 9 μήνες στο Glasgow Royal Infirmary και για 3 μήνες στο Musgrove Hospital, Taunton, Somerset στη γενική Ουρολογία.

Το 2003 και για διάστημα 6 μηνών μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημικακό Νοσοκομείο της Βέρνης υπο τον καθηγητή Urs Studer στη μείζονα ογκολογική χειρουργική του Ουροποιητικού και τη Νευροπροστασία.

Εκτός από το έντονο επιστημονικό του παρών στην Πάτρα είχε και κοινωνικό. Είχε δραστηριοποιηθεί στον Σύλλογο γονέων του θεραπευτικού προγράμματος "Οξυγόνο" του ΚΕΘΕΑ. Ως πρόεδρός του είχε καταφέρει να φέρει την κοινωνία κοντά στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις