Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύμα θλίψης στην Πάτρα για το θάνατο του γιατρού Πέτρου Περιμένη

Κύμα θλίψης στην Πάτρα για το θάνατο του...

Συλλυπητήρια μηνύματα από γιατρούς, ασθενείς και πολίτες

Πάγωσε η τοπική κοινωνία και η ιατρική κοινότητα της Πάτρας από την είδηση του ξαφνικου θανάτου του καθηγητή Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Πέτρου Περιμένη. Ο 67χρονος καθηγητής αισθάνθηκε αδιαθεσία στη Μάνη όπου βρισκόταν με την οικογένειά του και στη συνέχεια έφυγε από τη ζωή.

Γιατροί, ασθενείς, φίλοι  και πολίτες αποχαιρετούν τον αγαπητο καθηγητη με μηνύματά τους στο διαδίκτυο.

 

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου: Το Πανεπιστήμιο Πατρών θρηνεί

Στην απώλεια του Πέτρου Περιμένη αναφέρθηκε από το βήμα του συνεδριακού του Πανεπιστημίου, κατά την έναρξη της εκδήλωσης για τα 55 χρόνια του ακαδημαϊκού ιδρύματος η Πρύτανης Βενετσάνα Κυριαζοπούλου. «Είναι μέρα χαρμολύπης για την ακαδημαϊκή κοινότητα. Το πανεπιστήμιο θρηνεί, μαζί με τη γιορτή του. Γιορτάζουμε με λύπη» ανέφερε με τρεμάμενη από τη συγκίνηση φωνή η κ. Κυριαζοπούλου.

Άννα Μαστοράκου: Είμαστε συντετριμμένοι

"Η ιατρική κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Είμαστε σοκαρισμένοι καθώς πρόκειται για την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν ενεργός" λέει στο thebest.gr η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

Κώστας Πελετίδης: Η Πάτρα έγινε φτωχότερη

"Από σήμερα η Πάτρα έγινε φτωχότερη. Ο γιατρός, Πέτρος Περιμένης, έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της υγείας. Αποχαιρετώ έναν φίλο, ένα σύντροφο, που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για την δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο τον λαό.

Εκφράζω την βαθιά  μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του συναδέλφου, που χάνουν έναν άνθρωπο,  έναν επιστήμονα, που σε όλη του ζωή έδινε απλόχερα" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΚΕ

Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό του Πέτρου Περιμένη, καθηγητή Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. "Άσκησε επάξια το επάγγελμα του γιατρού, πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε ως διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, ενώ τον διέκρινε η συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες στο πλάι των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του." αναφέρεται στο συλλυπητήριο μήνυμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις