Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση το βιβλίο "Τα Μαθηματικά...είναι παιχνίδι!!!"

Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση το βιβλίο &quo...

Στο ξενοδοχείο Αστήρ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αν και τα Μαθηματικά δεν είναι και τόσο αρεστά σε πολλούς, εντούτοις κατάμεστη από κόσμο και δη αρκετούς εκπαιδευτικούς ήταν η αίθουσα του Ξενοδοχείου «Αστήρ» την περασμένη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 κατά την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Τα Μαθηματικά… είναι παιχνίδι!!!».

Παραβρέθηκαν καθηγητές μαθηματικών  του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πολλοί γονείς. Οι ομιλητές τόνισαν ότι, σύμφωνα με τα πορίσματα επιστημονικών ερευνών, όταν η μάθηση βιώνεται αυθόρμητα μέσα από το παιχνίδι έχει καλύτερα αποτελέσματα και μειώνει το άγχος των μαθηματικών και τη λεγόμενη «μαθηματικοφοβία»! Αυτό το είδος της μάθησης ονομάζεται άτυπη μάθηση και είναι σημαντική γιατί ενισχύει την τυπική  που προσλαμβάνει ο μαθητής στο σχολείο, από τα βιβλία και τον δάσκαλο. Το βιβλίο που παρουσιάστηκε απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και οποιονδήποτε απασχολεί δημιουργικά νέα παιδιά. Τα παιχνίδια που περιέχονται σε αυτό, προορίζονται για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου αλλά και Νηπιαγωγείου. 

Στόχος του βιβλίου «Τα Μαθηματικά … είναι παιχνίδι!!!» από τις εκδόσεις Γκότση (Μαιζώνος 20-22, Πάτρα) είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τα Μαθηματικά και να ατενίσουν τον κόσμο με μαθηματική ματιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις